En toen ging het academiejaar terug van start!
4.3 (3)

Zoals jullie weten, of nog niet weten, ben ik student aan de universiteit van Gent. Dat betekent dat voor mij, net als voor alle universiteitsstudenten, deze week het academiejaar terug begonnen is. Het was lang geleden dat we nog in een auditorium of klaslokaal konden zitten en ik heb ernaar uit gekeken om ‘on campus’ les te kunnen volgen. Ik ben blij om terug naar de faculteit te kunnen gaan en in real life les te kunnen volgen en te discussiëren met medestudenten over de opgegeven teksten, weliswaar met mondmasker en de nodige afstand. Ik ben student moraalwetenschappen, dus veel thema’s die aan bod komen op mijn blog komen ook aan bod in de lessen die ik volg.

Natuurlijk heb ik ook de videobeelden gezien van de Overpoort op maandag 21/9. Ik hoop dat dit een eenmalig feit was. Over deze beelden wil ik graag kwijt dat niet alle studenten zo zijn. Ik denk zelfs dat het een minderheid is die zich zo gedraagt. Net als ik willen de meeste studenten dat de lessen en practica gewoon kunnen blijven doorgaan en dat de bevestigde cijfers alleen maar dalen zodat we snel het gewone leven zonder mondmaskers en anderhalve meter afstand kunnen verder zetten.

Vandaag had ik mijn eerste twee lessen van het academiejaar en echt waar, ik heb er zin in. De thema’s die behandeld zullen worden, klinken super interessant. Nieuw academiejaar, ik ben er klaar voor!

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.3]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *