Wie ben ik

Hoi!

Ik ben Désirée, ik ben 28 jaar en ben de eigenaar van deze blog. Als filosoof  denk ik veel na over de wereld en draag ik graag mijn steentje bij aan een betere toekomst. In mijn professionele leven doe ik onderzoek naar verschillende samenlevingsthema’s (van woonkwaliteit tot onderwijs en zelfs mobiliteit) Daarnaast ben ik actief in de wereld van de jeugdbeweging, nl. bij Chiro. Ik ben Volwassen Begeleiding (VB) van een lokale Chirogroep en ik ben ook kadervrijwilliger bij Chirojeugd Vlaanderen waar ik me buig over duurzaamheid en mee het tijdschrift Dubbelpunt vormgeef.

Ik heb de kans gehad lang te kunnen studeren. Zo heb ik een master in de Kunstwetenschappen, podium- en mediale kunsten, een master in de Moraalwetenschappen en een onderzoeksmaster in de filosofie. De combinatie van deze opleidingen zie je terug komen in de berichten op deze blog.  

Ik ben lang actief geweest bij Jongeren Aan Zet/Zeg (JAZZ) van Curieus en als corona er niet tussen gekomen was, had er een eerste theaterstuk van mij de planken al gezien. Dat ligt hier nu nog in een kast tot ik de tijd vind om er mijn schouders nog eens onder te zetten.

Wil je graag reageren op een blogbericht of mij contacteren? Dat kan onder elk bericht of via het volgende mailadres: futuurblog@gmail.com

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]