Wie ben ik

Hoi!

Ik ben Désirée, ik ben 26 jaar en ben de eigenaar van deze blog. Momenteel studeer ik een master Moraalwetenschappen aan de UGent, als aanvulling op mijn masterdiploma Kunstwetenschappen, Podium- Mediale kunsten. Daarnaast ben ik actief in de wereld van de jeugdbeweging, nl. bij Chiro. Ik ben ondertussen oud-leidster en oud-groepsleidster van mijn lokale Chirogroep, maar ik ben nog actief bij een aantal commissies van Chirojeugd Vlaanderen en ik draag Chiro nog altijd in mijn hart. Buiten studeren, vul ik mijn dagen met sporten, heel veel aan cultuur deelnemen (vooral theater), ben ik actief bij JAZZ (Curieus) en ook bij MaTRaK (hét Gentse studententheater), lees ik veel en probeer ik op de hoogte te blijven van de actualiteit.

Waarom ben ik deze blog begonnen? Ik wil graag meehelpen aan de wereld van morgen, een mooiere wereld voor iedereen. Daarom schrijf ik over mijn dromen voor de samenleving, over de actualiteit, over kunst en de samenleving en over wat beter kan in de wereld van vandaag. Deze jonge ziel deelt nl. graag haar visie op de wereld van vandaag en die van morgen. Wil je graag reageren op een blogbericht of mij contacteren? Dat kan onder elk bericht of via het volgende mailadres: futuurblog@gmail.com

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]